ERVAREN

Dagvoorzitter

Mijn grote liefde voor podium, dynamiek en interactie én mijn brede interesse in mensen hebben ertoe geleidt dat ik met veel plezier bijdraag aan vorm en inhoud van grote en kleine evenementen. Een heerlijke rol als dagvoorzitter waarin ik mag vertellen, vragen, verbazen, verdiepen en verbinden.
Kenmerkende rode draad in mijn werk als dagvoorzitter, facilitator, moderator, gespreksleider of trainer is een combinatie van contact, techniek, talent en passie met als doel een succesvolle bijeenkomst voor opdrachtgever en genodigden.

Als dagvoorzitter sta ik in dienst van de opdrachtgever en biedt ik inhoudelijke hulp, inspiratie en denkkracht in het programma. Naast de presentatie van de bijeenkomst bewaak ik ook de inhoud, tijd, sfeer en behoefte van de aanwezigen gedurende de dag. Voorafgaand aan het event, symposium of anderszins hebben we een uitgebreide intake en bespreken we de doelstellingen van het programma, de gewenste sfeer en het programma zelf uitgebreid door.

Ik denk graag met je mee om jouw bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Mooie co-creaties zijn ondermeer ontstaan in samenwerking met verschillende opleidingsinstituten en scholen, diverse Nederlandse gemeenten, Nationale Politie, particuliere organisaties, ondernemingen en Rijksoverheid. Neem contact met me op om samen te kijken  wat ik in jouw vraag of verzoek kan betekenen.

Wanneer gaan we elkaar ontmoeten?