ERVAREN

Voice-Over

Ik geloof in en werk vanuit, oprecht contact. Met aandacht en full focus. Wanneer je aandacht, techniek, beleving en gevoel samenvoegt ontstaat er een magische werking. Deze oprechte focus die maakt dat we samen in hetzelfde mogen geloven voor zolang dat moment duurt. A Magic Touch. Het is diezelfde oprechtheid die maakt dat je met een stem een groot publiek weet te raken en aan je kunt binden op tv, radio of online.   

En als vrouw heb ik dan ook nog eens nét dat streepje vóór. Wij vrouwen weten de luisteraar geloofwaardig te binden aan dat wat we te vertellen hebben. Dat was nou net waar je als bedrijf naar op zoek bent, is het niet? Opgeteld kom ik dan uit bij mezelf. Oprecht, gedreven, energiek, professioneel en met een knipoog in the full focus.

Dat heeft onder andere goed gewerkt voor DiSaronno, Eijerkamp meubels, Voedingscentrum, Bolia, QuickStep Parket, Gemeente Den Haag, New York Pizza, CliniClowns, Spotify, MacDonalds, ABN AMRO, Vercoma, Shell, Vichy, Aquafresh, CilitBang, Nurofen, Karwei, Eye Wish en vele anderen.

Over mij

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Ieder product is uniek en vraagt om een maatwerk aanpak. In beeld en in geluid. Bedrijfsvideo’s, e-learning, voiceresponse en commercials.

Wellicht heb je je al door mij laten inspireren in huis (Bolia, QuickStep, Eijerkamp) of in de keuken (Het voedingscentrum, de eetwissel) of zocht je een tandpasta en vond je mijn stem? Liet je je voorlichten en informeren als apotheker, werknemer van Vichy of ABN AMRO? Misschien heb je mij aan de telefoon gehad en vroeg ik je een keuze te maken of even te wachten? Installeerde je een complete beeldbel installatie met mij als luisterhandleiding. Hebben we samen gewandeld door de straten in Den Haag en Amsterdam en vingen we en passant een paar prachtige ideeën voor the Amsterdam Economic Board, Brood, de Clinic Clowns of New York Pizza? Kortom, we zijn elkaar misschien nog niet tegengekomen maar hebben elkaar al wel ontmoet?

Wanneer je nu op zoek bent naar een vrouwelijke voice-over met een bijzondere en toch herkenbare aansprekende klank, pit, snelheid, een eigen home studio, een auto om mee naar een externe studio te rijden, een berg ervaring én een nimmer aflatende nieuwsgierige houding om samen te werken, dan nodig ik je om verder kennis te maken.

Wanneer gaan we elkaar ontmoeten?