PROFESSIONELE

Homestudio

Met alle liefde stap ik in de auto om je verzoek voor de beste voice-over voor jouw product te voldoen en daartoe naar een studio toe te rijden. In dat geval overleg ik graag met je via Con Fuego. Nu kan het ook zijn dat je bedrijf in de groei is en je toch wilt professionaliseren met je product middels een heldere bedrijfsvideo, een aanstekelijke e-learning, een vriendelijk voice-response systeem of een commerciële reclame uiting op regionale of landelijke radio of tv zender. In dat geval denk ik graag met je mee en werk ik prettig vanuit mijn eigen professionele thuisstudio zodat we de kosten laag kunnen houden en de kwaliteit hoog.

PROFESSIONELE THUISSTUDIO

Een fijne professionele vocal booth met een prachtig droog geluid zorgt ervoor dat ik thuis kan opnemen. Ik werk vanuit huis met een Røde NT2 A microfoon, welke een vol, schoon en natuurlijk geluid geeft. Ik verwerk de files met een MacBook Pro en Protools of Audacity, net wat jij wilt.

LIEVER IETS MINDER ‘RAW’?

Vanuit huis kan ik snel inspelen op jouw verzoeken en lever ik afhankelijk van je wensen een raw file in elk gewenst formaat. Uiteraard kan ik ook aan een verzoek voldoen de voice over file iets minder raw te leveren en ze zo te bewerken dat je ze direct kunt verwerken voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms en webvideo’s. Fijn wanneer je dit vooraf met me overlegt zodat we beiden weten wat je verwachtingen zijn van het eindproduct.

MIJN STEM, EVEN LUISTEREN OF WE BIJ ELKAAR PASSEN?

Mijn stem, zullen we het daar dan ook maar meteen over hebben? Die is niet voor één gat te vangen maar laat zich het best omschrijven als warm, vriendelijk, verleidelijk maar niet te zacht en bovenal fris. Daarnaast kan ik ook energiek, vrolijk, enthousiast, selling en commercieel zijn. Of informerend en zakelijk met een tikkeltje afstand wanneer je dat wilt.

Even verder praten

BENIEUWD NAAR WAT MIJN STEM KOST VOOR JOUW PRODUCT?

Uitgaande van de diversiteit aan wensen, producten, looptijden en uitzendgebied kom ik vandaag nog in een maatwerk offerte bij je terug wanneer je me je wensen kenbaar maakt in een bericht. Natuurlijk is er daarna nog ruimte voor weging en overleg.

Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor opname in een externe studio waarmee ik goede contacten onderhoudt of waar je eigen voorkeur naar uit gaat. Ook hierover informeer ik je graag vrijblijvend.

Wanneer gaan we elkaar ontmoeten?