ERVAREN

Over mij

EEN GELUID, EEN STEM

De eerste indruk ontstaat binnen een halve seconde na het horen van een stem.

Die moet passen bij wie je bent, wat je te vertellen hebt en wat je wilt uitstralen. Als dat allemaal klopt is het raak, dan zit je precies in het oog van de storm. Want echt, met een goede eerste indruk heb je de halve wereld gewonnen.

Contact maken dus! Maar hoe doe je dat? Je hebt een fantastisch product, een geweldig bedrijf, een prachtige film, een briljant idee. Een beeld, een film, een animatie, een zaal vol mensen, iemand aan de andere kant van de lijn.. Alles valt of staat met contact.

Heel graag ga ik voor jou en jouw product met je klant, je toehoorder of publiek in gesprek. Ik kan niks heerlijkers bedenken dan dat. Achter een microfoon in de studio zoeken naar het beste contact voor jouw product. Het stem geven aan een product, een personage, een gevoel of een emotie is het mooiste wat ik heb mogen doen. Met veel plezier duik ik de studio in om aan jouw wens, verzoek, film, video of voice mail the Magic Touch te geven.

Over mij

MIJN STEM, EVEN LUISTEREN OF WE BIJ ELKAAR PASSEN?

Een tekst moet beweging brengen en die beweging breng ik graag met mijn stem. Mijn stem, zullen we het daar dan ook maar meteen over hebben? Die is niet voor één gat te vangen maar laat zich het best omschrijven als warm, vriendelijk, betrouwbaar, verleidelijk maar niet te zacht en bovenal fris. Daarnaast kan ik ook energiek, vrolijk, enthousiast, selling en commercieel zijn. Of informerend en zakelijk met een tikkeltje afstand wanneer je dat wilt. 

Wanneer gaan we elkaar ontmoeten?